Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Workshop Black American Gospel

Dinsdag 19, donderdag 21 en zaterdag 23 januari 2016 Zaltbommel

gepubliceerd: vrijdag, 20 november 2015
Workshop Black American Gospel

Iedereen kent ze wel, die swingende black gospels zoals ‘Hallelujah!’ en ‘Oh happy day’. Op dinsdag 19 januari 2016 is het zover! De start van de eerste driedaagse Black Gospel Workshop die voor Zaltbommel en omgeving wordt geor­ga­ni­seerd. Dit is je kans als je ook wel eens wil zingen in zo’n groot, energiek koor.

Gedurende twee avonden studeer je het repertoire van zo’n 16 songs in en leer je om de muziek op die typische energieke manier te brengen. Op zaterdag, na een generale repetitie, zullen de ingestudeerde gospels door de deelnemers ten gehore worden gebracht in een uitbundig en swingend slot­con­cert!

Dirigent

De muzikale leiding is in handen van Edith Casteleyn. Edith heeft in haar functie als koordirigent en pianiste voor de United States Airforce jarenlange ervaring opgedaan met de Afro American choirs. Ze gaat voor de hoogste kwaliteit en gaf workshops in Europa, Amerika en zelfs in Afrika. Edith weet met haar koren telkens weer optredens neer te zetten waar de energie vanaf spat.

Voor wie?

Iedereen vanaf 14 jaar is welkom, gelovig of niet, van ervaren koorleden tot badkamerzangers, blank, zwart en alles er tussenin. Dus hou je van zingen: mis dit niet!! Nodig je buurman uit, je nichtje of je schoonzus en kom samen met ons keihard werken, genieten en zingen tot Gods eer in deze workshop.

Het minimum aantal deelnemers is 100. De combinatie van een koor van deze omvang met een pro­fes­sio­nele band staat garant voor een grote muzikale happening! Edith wordt tijdens de workshop onder­steund door solisten en een combo bestaande uit o.a. piano, slagwerk en (bas)gitaar.

Workshop en Concert

Op dinsdag 19 en donderdag 21 januari studeren we de liederen in van 19.30-22.30 uur in GKV De Ontmoeting, Nieuwe Tijningen 3 te Zaltbommel.

Zaterdag 23 januari verhuizen we naar Het Anker, Vergtweg 87 te Zaltbommel. Dan is de grote dag: van 13.00-17.00 uur is de generale repetitie waarna om 19.45 uur het slot­con­cert losbarst voor familie, vrienden en belang­stel­lenden. De toegangsprijs is € 5

De kosten voor deelname aan de workshop zijn € 35

Meer informatie

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer