Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel








Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

De Gerarduskalender 2024 is uit!

gepubliceerd: zaterdag, 8 juli 2023

Hal­ver­wege 2023 brengt Klooster Wittem alweer de Gerarduskalen­der 2024 uit! Als altijd boorde­vol leuke wetens­waar­dig­he­den, spreuken, mopjes en over­we­gingen. Begin juni is be­gon­nen met het verpakken en verzendklaar maken van de be­stel­lingen. Samen met de kleur­rijke poster wordt e.e.a. aan onze ge­waar­deerde en onmis­ba­re zelateurs (vrij­wil­li­gers die de kalen­ders verkopen) toegezon­den.

Het meegestuude raamaffiche is dit jaar (jawel, we gaan mee met de tijd!) rechtson­der voor­zien van een QR-code. Met deze code kunnen mensen die het affiche zien hangen op post­co­de zoeken naar een verkoop­punt in de buurt of als dit er niet is de kalen­der recht­streeks be­stel­len in Wittem.

Let dit jaar ook eens op het prach­tige kleur­rijke tweezij­dige schild. ‘Zieledoek’ is een ecoprint creatie van Vanessa Mezzolla. In de volgende nieuws­brief zullen wij haar nader voor­stel­len.

Om de verkoop te bevor­de­ren wordt er geadver­teerd, liggen er op diverse plekken flyers, heeft de kalen­der een prominente plek in de boek­win­kel in Wittem en proberen we op allerlei manieren extra aan­dacht te generen. Want zoals u weet komt de opbrengst van de kalen­derverkoop geheel ten goede aan het pas­to­rale werk van de re­demp­to­risten. En dat is hard nodig. Daarom zijn we ook zo blij met alle ge­waar­deerde zelateurs!

Gerarduskalender XXL

Gerarduskalen­der XXL

Vorig jaar is - in een soort proefop­stel­ling - onze kalen­der vervaar­digd op XXL-formaat. Elke pagina is uitgeprint op A4-formaat en beves­tigd aan een han­dige houten stan­daard. Op dit moment wordt hiermee ‘gewerkt’ in een aantal zorgint­stel­lingen die dagbeste­ding aanbie­den.

Dage­lijks leest de bege­lei­der de desbeteffende spreuk, het grapje of de wetens­waar­dig­heid voor en probeert hiermee de cliënten tot een reactie te brengen. Als het idee aanslaat en de erva­ringen blijken posi­tief, is het de bedoeling dat de reuzenkalen­der een ver­volg krijgt en op grotere schaal zal wor­den aan­ge­bo­den.





 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer