Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommellink naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Toffe Tieneravonden

gepubliceerd: dinsdag, 13 september 2016

Vanaf het nieuwe schooljaar is er elke eerste vrijdag van de maand van 19.30-21.45 uur een ‘toffe tiener­avond’ voor tieners en jongeren. De begeleiding is in handen van pastor Schevers en het jongerenteam. De avonden vinden doorgaans plaats in het parochie­centrum van Kerkdriel, Hertog Arnoldstraat 57b.

Vrijdag 7 oktober - Youthcafé

Let op deze keer niet in Kerkdriel maar in de spannende koorzolder van de Hedelse kerk (Koningin Wilhelminastraat 6). We kijken naar eigentijdse stellingen over geloof & Jezus in ‘youthcafé’ en wisselen meningen uit en kijken vervolgens naar hoe het vroeger was in een filmpje van de beroemde priester “kapelaan Odekerken”.

Vrijdag 28 oktober - Taizé

Deze keer een Taizé-viering in de de Sint-Jans­kathedraal. Vier mee met de toffe jongeren­viering in de mooiste kerk van Nederland, de Sint Jan. We verzamelen om 17.30 uur bij het parochie­centrum in Kerkdriel. We kijken in het Sint-Jans­centrum in Den Bosch naar de betekenis van Taizé met onze stagiaire-diaken Steijaert. Daarna gaan we om 18.45 uur in de Sint Jan liedjes oefenen en mee vieren in de Taizé jongeren­viering. En dan samen gezellig friet eten.

Vrijdag 2 december - Dakloos

Wat betekent het als je geen dak boven je hoofd hebt en hoe help je zelf het beste? We gaan in gesprek met een gast die werkt met daklozen!

Vrijdag 6 januari - Nieuwjaar

Jongeren-nieuwjaars­receptie. Een creatief feest, neem je leukste muziek mee en wat lekkers!

Vrijdag 3 februari - Sirkelslag

We gaan strijden met andere jongerenclubs in ‘the battle’. Sirkelslag is het spel waarbij het gaat om creativiteit, actie, teamspirit en heel veel lol! De actie vindt niet alleen plaats in de groep zelf, maar via Facebook en Twitter staan alle groepen ook live in verbinding met elkaar. De groepen kunnen elkaar uitdagen en zien real time hoe de wedstrijdverhoudingen liggen.

Vrijdag 3 maart - Carnaval

Carnaval is net gevierd en de vastentijd is net begonnen. We gaan nu samen creatief aan de slag over de ware betekenis van het Carnavalsfeest. Waar geen plaats wordt genoemd, is de plaats Parochie­centrum, Hertog Arnoldstraat 57b, Kerkdriel.

Andere evenementen

Zaterdag 18 maart is weer het Stille Omgang-jongerenevement in Amsterdam.

We zijn met een selecte groep uitgenodigd om een keer te gaan kijken bij een aalmoezenier op de militaire vliegbasis van Volkel. Dat moet ruim van te voren aangevraagd worden. Heb je als tiener of jongere interesse stuur dan alvast een mailtje:

En we gaan ook in 2017 weer uitvaren met de Discoboot...


 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Disclaimer