Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommellink naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Hans van Zeelst wint PAD Award

Promotie Ammerzoden Dorp

gepubliceerd: maandag, 5 januari 2015
Winnaar PAD Award Hans Van Zeelst
Winnaar PAD Award Hans Van Zeelst

Hans van Zeelst is de winnaar van de PAD Award. De trofee is voor de tiende keer toegekend aan een inwoner van Ammerzoden, die zich belangeloos inzet voor de gemeen­schap. De prijswinnaar verricht bijna dertig jaar allerlei hand en spandiensten voor de R.K. Willibrordus kerk en is gedurende dezelfde periode beheerder van het kerkhof.

Naast een bestuursfunctie van de Gym- en Turn­vereniging, richtte de verenigingsman destijds, samen met Bert van Geffen, de K.P.J. (Katholieke Plattelands Jongeren) mee op. Hoewel Van Zeelst niet graag op de voorgrond treedt “ik blijf liever achter de schermen”, is hij zichtbaar vereerd met de prijs. “’t Is toch ’n stukje waardering”.

Jaarlijks zijn dorpsgenoten in de gelegenheid om vrijwilligers schriftelijk te nomineren voor de PAD Award, waarna telefonisch benaderde personen hun stem kunnen uitbrengen op de vrijwilliger, waar hun voorkeur naar uit gaat.

Nieuwjaars­receptie

Tijdens de druk bezochte nieuwjaars­receptie in party­centrum De Weesboom is het een spannend moment, als PAD’s bestuurslid Rick Hoskam de PAD Award binnen brengt en de winnaar bekend gemaakt wordt. Niet alleen Hans van Zeelst mag lovende woorden in ontvangst nemen. Genomineerden Rieneke Huismans, Lieke van Hemert en Joel Bouwmeeste worden eveneens in het zonnetje gezet. Huisman als vrijwilliger voor de kerk en het school­bestuur. Van Hemert en Bouw­meester leveren een belangrijke bijdrage in het jeugd- en jongerenwerk.

Promotie Ammerzoden Dorp

De organiserende Stichting Promotie Ammerzoden Dorp, Ondernemend Ammerzoden, Raad van XI, fanfare St. Caecilia en wethouder Van den Anker zijn het er unaniem mee eens, dat iedere genomineerde vrijwilliger een compliment verdient. “’t Is niet alleen een waardering, maar ook een stimulans om door te gaan.”

Mieke Boelen

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Disclaimer