Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommellink naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Fotoreportages KISI Musical

gepubliceerd: maandag, 7 januari 2013

Om de oprichting van de nieuwe r.k. parochie Heilige Franciscus luister bij te zetten, werd op zondag 6 januari 2013 een musical opgevoerd door Bommelerwaardse kinderen. De donderdag en vrijdag daarvoor was er een workshop in de lagere school van Velddriel waarbij de kinderen bekend werden gemaakt met zang, dans & acteren, afgewisseld door spelletjes, eten en drinken en rust. Op zaterdag 5 januari volgde generale repetitie in de theaterzaal van Multifunctioneel Centrum De Kreek. Tijdens al deze dagen zijn foto's gemaakt en gepubliceerd op deze website. Voor uw gemak hebben we ze hier nog eens op een rijtje gezet!

Donderdag 3 januari 2013
Het was vanmorgen een drukte van belang op de Deken Wehmeijer­school in Velddriel - toch een onverwacht tafereel tijdens de kerst­vakantie. Maar liefst 57 aanstormende talenten kwamen naar de school om onder professionele begeleiding een musical in te studeren. Bekijk de eerste foto's.


Tweede dag KISI workshop

Vrijdag 4 januari 2013
Na een goede nachtrust kwamen alle musicalsterren weer fris en fruitig voor een tweede dag musicalworkshop. Uw fotograaf maakte de volgende reportage.


Generale repetitie KISI musical

Zaterdag 5 januari 2013
Voor de derde achtereenvolgende dag kwamen ruim 50 enthousiaste kinderen bij elkaar voor de KISI musical die de oprichting van de nieuwe Heilige Franciscus­parochie op zondag 6 januari gaat opluisteren. Deze laatste keer was het generale repetitie in de theaterzaal van Multifunctioneel Centrum De Kreek te Kerkdriel.


Spetterende voor­stelling Bommelerwaardse KISI Kids!

Zondag 6 januari 2013
Eindelijk is het dan zover - de dag van de grote voor­stelling. Twee dagen workshop plus een halve dag generale repetitie moeten hun vruchten afwerpen. De grote menigte mensen die stond te wachten om de zaal binnen te gaan maakte toch menig musicalster zenuwachtig.


Foto's van de oprichtings­viering Heilige Franciscus­parochie

Zondag 6 januari 2013
Op het feest van de Openbaring des Heren, in de volksmond beter bekend als Driekoningen, vond de Oprichtings­viering van de nieuwe parochie plaats. Met het voorlezen van het decreet van de bisschop ging de nieuwe parochie officieel van start.

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Disclaimer