Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel








Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Struisvogel gespot in de kerk

gepubliceerd: zondag, 18 december 2011
Struisvogel gespot in de kerk

In de week voor Kerst­mis zijn er visite­kaar­tjes neer­ge­legd in de katho­lie­ke kerken van de Bom­me­ler­waard ter pro­mo­tie van de geheel vernieuwde web­si­te Katho­liekbommeler­waard.nl.

Op de opmer­ke­lijke foto staat de kop van een struisvogel in het dieren­park naast de kerk in Hedel. Het is bedoeld als eye-catcher opdat zoveel moge­lijk pa­ro­chi­anen een kaartje mee­ne­men en thuis de nieuwe web­si­te bekijken.

Vie­rin­gen

Be­lang­rijk onder­deel van de web­si­te is het actuele over­zicht van vie­rin­gen. Rechts op de voor­pa­gina staan steeds de vie­rin­gen van de hui­dige week. Auto­ma­tisch wor­den alleen toe­koms­tige vie­rin­gen getoond. Wanneer het muis­handje een seconde stil wordt gehou­den boven zo'n vie­ring (zon­der te klikken) verschijnt een tekstballon met daarin alle in­for­ma­tie over die vie­ring.

Een over­zicht van alle vie­rin­gen is op te vragen onder menu Vie­rin­gen - Alle vie­rin­gen. Onder dit­zelfde menu kan ook gekozen wor­den voor alleen vie­rin­gen in een bepaalde plaats, alleen de doop­vie­ringen en de vaste vie­rin­gen. Ook hier geldt dat een tekstballon met extra info verschijnt wanneer het muis­handje boven een vie­ring stil wordt gehou­den.

Vie­rin­gen kunnen ook wor­den aangeklikt. Bij­voor­beeld bij vie­rin­gen met veel intenties, past het niet allemaal in de tekstballon. Wanneer een vie­ring wordt aangeklikt, volgt een nieuwe pagina met alle in­for­ma­tie.

Ac­ti­vi­teiten

Voor een over­zicht van ac­ti­vi­teiten wordt ge­bruik­ge­maakt van Rkac­ti­vi­teiten.nl. Alle ac­ti­vi­teiten die zijn geregistreerd in post­co­de­ge­bie­den Tiel, Culemborg, Leer­dam, ’s-Hertogen­bosch, De Bom­me­ler­waard, Oss en Nijmegen wor­den getoond. Rechtson­deraan de voor­pa­gina staan de eerst­volgende vijf ac­ti­vi­teiten; menu-item Agenda toont alle ac­ti­vi­teiten. Onderaan het ac­ti­vi­teiten­over­zicht staat een link naar het toevoeg­for­mu­lier waar­mee nog niet vermelde ac­ti­vi­teiten kunnen wor­den inge­diend.

Sociale Media

Tege­lijk met het lanceren van de nieuwe web­si­te is Katho­liek Bom­me­ler­waard ook toe­ge­voegd aan Twitter en Facebook. Door @Katho­liekBwaard te ‘volgen’ op Twitter of de pagina katho­liekbommeler­waard op Facebook ‘leuk te vin­den’ blijft u op de hoogte. Onderaan de lin­kerkolom staan hiertoe ook twee han­dige knopjes.

Daar­naast kan u han­dig elke pagina van de web­si­te vermel­den via uw eigen Twitter, Facebook of Hyves account, door op de res­pec­tie­ve­lijke kleurige knopjes onderaan de lin­kerkolom te klikken.

RSS

De web­si­te heeft ook een eigen RSS feed. Een RSS feed is een speciale pagina van de web­si­te die niet bedoeld is voor mensen maar voor pro­gram­ma's. Met behulp van een speciaal pro­gram­ma, een RSS rea­der, kunnen berichtkoppen van een of meer­dere RSS feeds wor­den gevolgd. Ook bie­den bij­voor­beeld mobiele tele­foons, de Windows of Google zijbalk en igoogle.com de moge­lijk­heid RSS feeds te ver­werken. Het meest linkse knopje onderaan de lin­kerkolom leidt naar de RSS feed.

Mobiele versie

Voor de mobiele pa­ro­chi­anen met in­ter­net op de smart­phone of tablet is er een speciale dieet-versie van de web­si­te. Deze versie toont de vie­rin­gen van de hui­dige week plus de laatste tien nieuws­be­richten en is bedoeld voor kleine beeldschermen.





 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer