Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel

Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Pastores aan tafel

gepubliceerd: donderdag, 9 mei 2019
V.l.n.r. Christianne van Dierendonck (secretariaat), Bertus Bus ofm.cap (pastor)., Jos Vriesema (em.pw), Jo Verhoeven (em.pr.), Ben van Bronkhorst ofm (em.pr.), Roland Putman ofm (pastoor) en Danny Hakvoort (co÷rdinator familiepastoraat)
V.l.n.r. Christianne van Dierendonck (secretariaat), Bertus Bus ofm.cap (pastor)., Jos Vriesema (em.pw), Jo Verhoeven (em.pr.), Ben van Bronkhorst ofm (em.pr.), Roland Putman ofm (pastoor) en Danny Hakvoort (co÷rdinator familiepastoraat)

Het is inmiddels al een beetje traditie dat emeritus (d.w.z. 'ge­pen­sio­neerde') pastores en het pas­to­rale team van de Heilige Fran­cis­cus­paro­chie samen lunchen. Het is een luxe dat we zoveel emeriti hebben, die nog steeds in de pa­ro­chie werk­zaam zijn naast vaak vele assis­tenties in andere pa­ro­chies.

Het hui­dige pas­to­rale team is daar erg blij mee. Zij maken graag gebruik van de erva­ring, de inzet en de wijs­heid van de emeritus pastores. Het is een kleine, maar goed bedoelde geste om minstens twee keer per jaar een lunch te ver­zorgen om met elkaar te delen wat ons allen ter harte gaat. Elke keer is de lunch weer op een andere locatie. Op don­der­dag 2 mei waren we te gast bij pastor Jo Verhoeven in de pastorie in Velddriel.

Danny Hakvoort als coördinator familie­pas­to­raat, was veruit het jongste lid van dit gezel­schap en voor het eerste hierbij aanwe­zig. Tijdens de een­vou­dige doch voedzame lunch, werd achterom gekeken en vooruit geblikt naar het ko­men­de (half)jaar.

In dank­baar­heid om de steun, de inbreng en de fijne samen­wer­king met pastores, besloten we met een dank­ge­bed en om zegen op voor­spraak van moe­der Maria over de pa­ro­chie en het vele mooie pas­to­rale werk dat door pastores en pa­ro­chi­anen wordt verricht.

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer