Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • ZaltbommelDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Kerstconcert La Harpe

Zondag 16 december - 14.30 uur - Velddriel

gepubliceerd: woensdag, 21 november 2018
Kerstconcert La Harpe

Fanfare ‘La Harpe’ zal ook dit jaar weer een kerst­con­cert geven in de H. Martinus­kerk van Velddriel op zondag 16 december 2018 vanaf 14.30 uur. Dit jaar zal er een bijzonder instrument worden ingezet en zal verder mede­wer­king worden verleend door koor Lavande en zanger Arjan Noordermeer.

Bijzonder instrument

Het is dan iets meer dan een week voor de kerstmis en wij willen u alvast hiermee in de stemming brengen. Voor dit jaar hebben wij iets unieks, een instrument zult u gaan horen wat u nog nooit eerder in Velddriel gehoord heeft en wat fanfare La Harpe hoog in het vaandel heeft staan, namelijk de harp. Valerie Rijckmans zal met een klein aantal van haar student-harpspelers u laten genieten van dit bijzondere geluid.

Lavande

Het koor dat gedeeltelijk samen speelt met La Harpe maar ook een aantal eigen nummers zal zingen is koor Lavande uit de gemeente Maasdriel. Vorig jaar hebben zij voor het eerst bij ons kerst­con­cert gezongen dus wellicht heeft u ze toen ook gezien.

Arjan Noordermeer

Verder hebben we een gastoptreden van zanger Arjan Noordermeer die ook weer tezamen met La Harpe een aantal nummers zal brengen.

Natuurlijk wordt ook de kerk weer helemaal aangekleed en zal er weer een bijzondere lichtshow te zien zijn, elk jaar weer schitterend om te zien, vooral wanneer de uren verstrijken en het buiten steeds donkerder wordt.

Programma

De aanvang van het concert is zoals vanouds 14.30 uur maar vanaf 14.00 uur gaan de deuren open. De eindtijd zal zijn rond de klok van 17.00 uur.

Halverwege het concert wordt er weer een pauze ingelast en in de Boxhof bieden wij u dan een opwarmertje in de vorm van koffie, thee of glühwein aan. Natuurlijk ook chocomel maar dit dan vooral voor de kinderen.

De muzikale leiding van het fanfare-orkest is in handen van onze dirigent Jurgen van Nijnatten en onze drumband staat onder leiding van Marcel van Vught.

U bent van harte welkom, wij zullen er alles aan doen om u een prachtige middag te laten beleven en de toegang is natuurlijk gratis.

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer