Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Tienergroep - Squad 4J6

Vrijdag 5 januari - 19.00 uur - Escape room

gepubliceerd: dinsdag, 26 december 2017
Squad for Jezus
Squad for Jezus

Tieners hebben hun hangplekmoment in het parochie­cen­trum van Kerkdriel op de eerste vrijdag van de maand. We beginnen om 19.30 uur en gaan door tot 21.30 uur. Iedereen tussen de 10 en 17 jaar is welkom.

Vrijdag 5 januari 2018 - Escape room

Op vrijdag 5 januari gaan we met onze groep ontsnappen uit een escape room. Waar we naar toe gaan weten we nog niet. Dus ideeën zijn welkom. Entree­kos­ten zijn deze keer € 10,- per persoon We verzamelen ons om 19.00 bij het parochie­cen­trum van Kerkdriel. We weten nog niet hoe laat we terug zijn!

Vrijdag 2 februari 2018 - 19.00 tot 22.00 uur

Op vrijdag 2 februari is de avond van ‘Sirkelslag Young’. Wij durven voor de tweede keer de strijd aan te gaan tegen honderd andere meestal protestantse tiener­groepen in Nederland. Let op we beginnen dit keer om 19.00 uur. Want we spelen tegen andere groepen, die allemaal tegelijk bezig met dezelfde opdrachten. Je weet nog niet welke opdrachten jullie moeten uitvoeren. Het enige wat je weet is dat duizenden jongeren op datzelfde tijdstip ook klaar zitten om de strijd aan te gaan. Het is een strijd waarin tieners hun beste beentje voorzetten. Het gaat van hints, tot karaoke, van een bijbelverhaal tot concrete opdrachten en vragen. Alles komt voorbij. Het vraagt teamgeest, creativiteit, kracht, inzicht & handigheid! Het duurt dit keer tot 22.00 uur!

Vrijdag 2 maart - Tienerbioscoop - De ontmoeting 2

Op vrijdag 2 maart tienerbioscoop. Leerzaam en leuk in gesprek gaan over de film ‘de ontmoeting 2: Paradise Lost’. Een drugshandelaar, zijn verslaafde vrouw en een bikkelharde handlanger worden gevangengehouden in een strandhuis door een geschorste agent die uit is op wraak. Een geweldadige afloop ligt op de loer totdat er een mysterieuze gast arriveert...

Zaterdag 17 maart - Stille Omgang

Op zaterdag­avond 17 maart mag je deelnemen aan het jongeren­pro­gramma van de stille omgang. Ga mee met pastor Stefan Schevers: mail even pastorschevers@gmail.com als je interesse hebt. Want we weten nog niet hoe laat we gaan. We weten wel dat we rond 3.00 in de nacht pas weer thuis zijn. Zie jij jezelf al lopen op een zaterdag­avond in een stille stoet dwars door Amsterdam? Echt stil, midden in het uitgaansleven! Neem deel aan de oeroude stille tocht voor jongeren van 12 tot en met 30 jaar. Je loopt de route van de mirakel-processie. Want lang geleden in de vijftiende eeuw gebeurde op de Kalverstraat een wonder. Een uitgebraakte hostie werd niet verteerd door het vuur van een open haard.

Info en aanmelden

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer