Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Vierdaagse en dagbedevaart naar Beauraing

gepubliceerd: maandag, 27 november 2017

N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch organiseert een vierdaagse bedevaart van 21 t/m 24 april 2018 met extra zorg naar het Belgische bedevaart­plaatsje Beauraing met begeleiding van een priester. Er is goede medische begeleiding aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen ouderen, zieken, gehandicapten, en gezonde pelgrims deelnemen. Tevens is er een dag­bede­vaart op zondag 22 april.

Vierdaagse bedevaart

De bedevaart van 21 t/m 24 april 2018 heeft de opstap­plaatsen Schaijk en Eersel. Helmond is opstap­plaats bij voldoende deelnemers.

Programma

Dagelijks H. Mis, rozenhoedje, DVD over Beauraing, Mariahulde, lof, en de per­soon­lijke zegen met het H. Sacrament, show van MarieChristien, gezellige ontspannings­avonden, en Mariawake met handoplegging. Ook kunt u op eigen gelegenheid de kruisweg bekijken, de bloedreliek van de H. Paus Johannes Paulus II vereren in de crypte St Jean in de tuin der verschijningen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel.

Het accueil waar we verblijven, naast de tuin der verschijningen, heeft kamers voor 1 of 2 personen. Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart. Bij de reissom zijn inbegrepen de heen- en terugreis van de centrale opstap­plaats naar Beauraing, volledig pension, een ongevallen/ziekte- en reis­ver­ze­ke­ring, bijdrage om verblijf en vervoer voor vrij­wil­lig­ers van het medisch team te betalen. Reissom vanaf € 280,- p.p.

Dagbedevaart zondag 22 april

De dag­bede­vaart op zondag 22 april 2018 heeft de opstap­plaatsen Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, en grensovergang Bergeijk.

Programma

Hoogmis met zegening van de processiekaars 11.00 uur, DVD over Beauraing, Mariahulde, lof, en de per­soon­lijke zegen met het H. Sacrament 14.30 uur. U kunt desgewenst een diner bestellen. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom ontdekken en het dorpje. Er wordt een gewone bus ingezet. Reissom € 35,- p.p.

Bedevaart­plaats Beauraing

Beauraing is een bedevaart­plaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar.

“Dat men hier op bedevaart kome”

Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan!

Tot in Beauraing?

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer