Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Vierde editie ‘Discoboot’ weer groot succes!

gepubliceerd: maandag, 26 juni 2017
Vierde editie ‘Discoboot’ weer groot succes!

De vierde editie van het door discopastoor Stefan Schevers in 2014 gestarte initiatief de ‘Discoboot’ was vrijdag­avond 23 juni 2017 weer een groot succes! Met uiteindelijk eigenlijk schitterend weer, enthousiaste tieners en een creatieve, kleurrijke sfeer voer Frank van Terwisga partyboot ‘De Domani’ richting ‘De Gouden Ham’ te Appeltern.

Voordat de tieners naar binnen mochten, kregen ze de uitdaging tien keer touwtje te springen. Daarna volgde het kennis­ma­kingsspel ‘speed daten’ met de ‘love dokter’, die tegelijk voor de EHBO zorgde. Gelukkig ging alles goed, behalve dan dat de heliumballonnen die mooi tegen het plafond hingen, al snel waren gevlogen.

Music & Dance

De jonge DJ’s Corné en Teun van Zeelst van de IJsboerderij te Ammerzoden waren weer geniaal. Alle verzoeknummers wisten ze te vinden en ze hadden veel gevoel voor de muziek die nu hip is. Vele verzoeknummers ... waaronder ‘Alleen’ van Lil Kleine. De karaoke was gepland... maar het scherm was helemaal niet nodig. Kinderen zongen liedjes uit hun blote hoofd met de twee loopmicrofoons.

Net als op de ‘bonte avond’ van het schoolkamp lieten enkele tieners een flitsend dansoptreden zien. Anderen volgden spontaan met hun eigen versies. Bij de bar in het schip werden spellen gespeeld met een Wendy Vermeulen als ac­ti­vi­teiten­begeleidster... sjoelen, twister, tafelvoetbal en ‘wie ben ik’.

Video’s

Winnaars

De winnaar van de ‘sport & Jezus!’ quiz kreeg de hoofdprijs... een klassieke telefoonhoorn voor in je mobiel. De winnaar van de beste selfie werd Mattheus Karon, de barman... hij had het niet verwacht. Er was een duo papparazzi voor de foto’s, de beste selfie werd beloond met een troffee ‘haantje de voorste’ oftewel... ‘de coole kip’.

Tienerclub

Tienerclub Squad 4J6Het was weer een heel geslaagde avond met tientallen heel tevreden tieners. Volgend jaar weer!!! Voor wie niet zolang kan wachten, is er elke eerste vrijdag van de maand tienerclub Squad 4J6. De eerstvolgende keer is vrijdag 7 juli van 19.30 tot 22.00 uur in Kerkdriel.

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.
 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer